Tervetuloa Jadessa Warmbloodsiin!

Jadessa Warmbloods on perustettu huhtikuussa 2012, ja me olemme puoliverisiin keskittyvä kilpatalli. Alunperin JWB on perustettu oikeastaan siksi, että huomasin kiinnostuvani taas entistä enemmän puoliverisistä, kun toiselle tallilleni, Satulinnaan, alkoi kerääntyä niitä pikku hiljaa enemmän ja enemmän. Kasvatus oli alkuun hyvin pienimuotoista, mutta tällä hetkellä se on jo täysillä mukana menossa!

Pääasiallinen paino meillä on kuitenkin hevosten kilpailuttamisessa ja niille jälkeläisnäyttöjen saamisessa. Pyrimme siihen, ettei meistä tulisi varsatehtailijoita, joten hevosemme jättävät jälkeensä korkeintaan 10-12 jälkeläistä, tammat yleensä jopa jonkin verran vähemmänkin. Kasvatteja meillä pukkaa maailmaan sitä mukaa kun hevoset tarvitsevat jälkeläisnäyttöjä, tai alkaa näyttää siltä ettei taas ole hetkeen ollut minkäänlaista eloa varsarintamalla.

Meillä jokaiseen hevoseen panostetaan sen tarvitsemalla tavalla, ja tietenkin ehdottomasti täysillä. Käytämme jokaisen hevosen elämänsä aikana ainakin yhdessä lajilaatuarvostelussa (KRJ, ERJ tai KERJ) ja yleispainotteiset vähintään Yleislaatuarvostelussa, ja pyrimme tietenkin parhaisiin mahdollisiin pisteisiin ja palkintoon. Mikäli ensimmäisellä kerralla ei menestytä tarpeeksi hyvin meidän mieleemme, niin ainahan sitä on mahdollista kerran yrittää korottaa palkintoa. Meille kuitenkin pääasia on, että kaikille jää hyvä mieli!

- Joe (VRL-02528, NOK), virtuaalijoe[a]gmail.com

Olemme Nottingham's Knightsin jäsentalli!

Anna positiivinen ääni VRL:n tallilistalla!

Päivitetty viimeksi 20. maaliskuuta 2016

JWB suosittelee

  • Dark Side Trakehners
  • Hex Sporthorses
  • Skurvash
  • Escorant Trakehners
  • Solo
  • Faconde