Tervetuloa!

Satulinna on kilpatalli, jossa kasvatus on kausiluonteista. Joskus kasvatteja syntyy todella suuri määrä ja joskus vain ihan muutamia. Pääkasvatusrotuna meillä on suomenhevoset, mutta myös ratsuponijalostukseen hyväksyttyjä poneja löytyy jonkin verran. Järjestämme myös melko usein kilpailutoimintaa, pääasiassa porrastettujen muodossa, lajeina KERJ, KRJ, ERJ ja VVJ.

Alunperin Satulinna on aloittanut toimintansa jo vuonna 2004, mutta valitettavasti tuolta ajalta ei ole juurikaan kasvattien tietoja tai muuta jäljellä. Alkutaipaleellamme toimimme siittolana ja kasvattirotunamme olivat arabialaiset täysiveriset. Hieman myöhemmin mukaan tuli myös pienimuotoista kilpailutoimintaa, ja vuodesta 2006 asti olemme toimineet pääsääntöisesti kilpatallina. Myös pienimuotoista kasvatustoimintaa oli mukana aina vuosiin 2008-2009. Alkuvuodesta 2009 Satulinna pani pillit pussiin, sillä oma aika ja innostus ei enää riittänyt.

Uuden paluun Satulinna teki vuonna 2011. Se oli kauan harkittu päätös ja halu palata oli todella suuri. Niinpä Satulinna nousi jälleen jaloilleen, tällä kertaa pysyvästi. Välillä toki tulee olemaan kausia, jolloin toimintamme on hitaampaa, mutta stressaamatta, päättäväisesti ja tavoitteellisesti kuitenkin porskutetaan eteenpäin. Nyt keskitymme kilpailutoimintaan, kasvatustoimintaan sekä pyrimme saamaan hevosiamme palkittua erilaisissa laatuarvosteluissa.

Toivotan sinut vielä kerran tervetulleeksi Satulinnaan!

Terveisin,
Joe (VRL-02528, NOK), virtuaalijoe@gmail.com

ps. Annoithan jo äänesi meille VRL:n tallilistalla jos pidit meistä? ;)

Satulinna Suosittelee

Rohkelikko
Aavan Suomenhevoset
Taikakuun Kartano
Kärmeniemi
Riiviöt
Fiktio
Susiraja
Viehättävä
Mörkövaara
Moondance
Pirunkorpi
Seljasaaren Kartano